Работниците коишто не земале минимална плата разликата ќе ја добијат по усвојување на законските измени, рече премиерот Ковачевски

Премиерот Ковачевски истакна дека работниците коишто не земале минимална плата разликата ќе ја добијат по усвојување на законските измени Премиерот…

You cannot copy content of this page

error: Content is protected !!