Category: ЗАВАВА

Македонец стана хит со изјавата за поскапената цена на горивата – „не можат да го поскапат толку колку што можеме да гураме“

Македонија до неодамна имаше најевтино гориво во регионот, но не веќе така. Цените на горивата секоја недела се зголемуваат се…

You cannot copy content of this page

error: Content is protected !!