Month: April 2022

Работниците коишто не земале минимална плата разликата ќе ја добијат по усвојување на законските измени, рече премиерот Ковачевски

Премиерот Ковачевски истакна дека работниците коишто не земале минимална плата разликата ќе ја добијат по усвојување на законските измени Премиерот…

Човекот кој никако не успеа да состави бугарска Влада сега му бистри политика на Петков: Тој сака без никакви услови да го отфрли ветото на Бугарија кон Северна Македонија, вели Трифонов

И додека некои гледаат надеж во бугарскиот премиер Петков и новата Влада на Бугарија дека конечно двете земји ќе се…

You cannot copy content of this page

error: Content is protected !!