Month: February 2022

Возачот кој ја ycмpти Викторија возел со 17,3 км/час поголема брзина од дозволената и не обрнал внимание на пешаците

По спроведена истражна постапка, Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице за…

You cannot copy content of this page

error: Content is protected !!