Еден од нашите најдобри ракометари – Столе Стоилов, наскоро ќе игра на уште една многу важна позиција во својот живот, за која воопшто не се сомневаме дека ќе биде одличен. Столе Стоилов наскоро ќе стане татко, пишува Еспресо.мк.

Да, добро читате. Нашиот најдобар пикер за многу скоро ќе се оствари и во таа нова улога. Неговата избраничка, која досега не ѝ е позната на јавноста, се вика Деница и е од Скопје.

За нивната љубов знаат само најблиските, а она што ѝ е познато на редакцијата на Еспресо.мк, Деница е по професија уметник.

Целиот тескт на Експресо можете да го прочитате ТУКА.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here