Пред историски најголемта победа сме, а од 16 јули треба да се засукаат ракавите и тој предизвик не е лесен, но колку што крајната цел е поголема, толку победата е поголема, порача претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски од селото Таринци во Општина Карбинци, од каде што караванот на Коалицијата „За Обнова на Македонија“ на последниот ден од кампањата ги почна средбите со граѓаните.

Да се обидиниме со народот, како што и секогаш во минатото македонскиот народ се обединувал заедно со своите сограѓани, кога било најтешко и се исправал пред многуброен и пред многу помоќен противник од ова раководство на СДСМ . Но, тогаш го победувал, така ќре биде и сега на 15 јули, пред голема, историски најголема победа сме ние на 15 јули – порача Мицкоски.

https://www.facebook.com/pg/MickoskiHristijan/photos/?tab=album&album_id=1604143483094438

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here