Носителот на листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2, Владо Мисајловски денес освои средба со граѓани во повеќе населени места. По средбата со пензионерите од Бутел, тој ги посети и граѓаните на Љуботен и Љубанци.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here