По средбата во црквата “Св.Петар и Павле” заедно со кандидатите за пратеници Бојан Стојаноски и Наташа Менкиновска се упативме кон реонскиот парк, каде што остваривме средба со младите луѓе од Ѓорче Петров кои недвосмислено ни укажаа на тоа дека се потребни големи промени и многу проекти кои би биле од полза на младите во државата.

Поразговаравме за проектите за млади во изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ и се обврзавме на реализација на истите со цел подобрување на животот на младите.

Младите заслужуваат повеќе!

Младите ќе одберат Обнова на Македонија!🇲🇰

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here