Ви благодарам на сите за инспирацијата и силата која ми ја давате! Се обврзувам на уште поголема посветеност во следниот мандат. Ве повикувам во среда, на 15 јули да ја гарантираме сигурната македонска иднина! – стои во фејсбук статусот на претседателот на СДСМ Зоран Заев.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here