На 15 не се работи за обични избори како што сме имале како што сме имале случај да гледаме пред 8,12,16 години, натпревар меѓу два концепти, различни ставови во смисла како ќе се води економијата, државата. На 15 , по мене, се работи за референдум дали ќе не биде како држава или не, истакна носители во ИЕ 5 од ВМРО-ДПМНЕ, Игор Дурловски.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here